Η Ελιά και το Λάδι στην ζωή μας
Με την κυρία Μίνα
Τρίτη 2 Ιουνίου 2015
Κουλούρι Θεσσαλονίκης
H Aγάπη
Για το κουλούρι Θεσσαλονίκης η Αγάπη μας είπε οτι θα χρησιμοποιήσουμε :
λάδι
αλεύρι
αλάτι
ζάχαρη
νερό
Ανακάτεμα και στο τέλος σουσάμι
Για 20 λεπτά ψήσιμο και τα έφαγαν με μαύρες και
πράσινες ελιές
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου